Privacy beleid

In dit privacybeleid wordt beschreven hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij verzamelen, gebruiken en delen persoonsgegevens van de vereniging en de websites van Vereniging ZOAB , te laten werken en om de Service & Diensten te bevorderen. Vereniging ZOAB  te Rotterdam is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Uw gegevens die wij verkregen hebben in verband met aanmelden nieuwsbrief en/of uw overig gebruik van de website/diensten bij Vereniging ZOAB, kunnen wij gebruiken om u, al dan niet gepersonaliseerde, informatie te sturen of telefonisch contact met u op te nemen voor informatie of diensten op of van Vereniging ZOAB. Als u geen communicaties van ons meer wilt ontvangen, kunt u dat eenvoudig aangeven door ons hiertoe op ieder moment een e-mail te sturen naar info@Vereniging-ZOAB.nl.

Wij nemen diverse technische en organisatorische maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van niet-geautoriseerde toegang, niet-geautoriseerde bekendmaking of anderszins onrechtmatige verwerking, maar niets is perfect, zoals u waarschijnlijk weet; wij kunnen niets 100% garanderen.

Wij kunnen dit beleid te allen tijde aanpassen. De aanpassingen zullen met onmiddellijke ingang van kracht worden. Wij raden u aan om regelmatig kennis te nemen van dit privacybeleid. Vragen over dit beleid kunt u sturen naar info@Vereniging-ZOAB.nl. Dit privacybeleid is aangepast op 14-03-2013.
Voor alle vragen kunt u ons bereiken via 'dit contact formulier' of op ons e-mail adres info@Vereniging-ZOAB.nl.
 
Menu

 

 
 
 
 
 
SNEL MENU AANMELDEN
 
Aanmelden Nieuwsbrief voor het laatste nieuws of belangrijke mededelingen
Klik hier om je aan te melden

Aanmelden als lid van de Vereniging ZOAB en krijg toegang tot de site
Klik hier om je aan te melden

FORUM

Praat mee met de leden en bewoners van de Vereniging ZOAB  in het Forum van de ZOAB over van alles met en over en om het wonen op het water.
Klik hier om je aan te melden

CONTACT

Het algemene e-mailadres van
de ZOAB voor alle vragen.
Bestuur: info@zoabrotterdam.nl

Bankrekening: ING 8129483

       
2013 Vereniging ZOAB Rotterdam | lid worden | Opzeggen | Contact | Privacy Beleid |